Helmut Duckadam a dat verdictul! Ce spune despre noua ţintă a lui Gigi Becali. Nu-şi explică isteria din Superliga

Helmut Duckadam a dat verdictul la transferul pe care vrea să îl facă Gigi Becali. „Eroul de la Sevilla” nu e deloc impresionat de jucătorul de la Petrolul Ploiești și nu-și explică isteria din Superliga.

FCSB se pregătește să înceapă negocierile cu Petrolul Ploiești pentru transferul lui Lukas Zima. Potrivit lui Mihai Stoica, oficialii clubului urmează să trimită o oferă pe numele portarului.

Helmut Duckadam a dat verdictul!

Helmut Duckadam este de părere că nu este un pas tocmai bun, și Gigi Becali ar trebui să se mai gândească. Fostul mare fotbalist nu este impresionat de portarul lupilor galbeni și este de părere că ar fi putut foarte bine să îi prelungească contractul lui andrei Vlad, decât să transfere alt jucător.

„Am înțeles că și CFR-ul e interesată de Zima, e o isterie, de unde a apărut Zima? Zima are 30 de ani, e normal. Când îi oferi un salariu… Se pare că la Petrolul n-a mai luat salariul de trei luni.

Vine la FCSB, un salariu de 10.000, stă rezervă, liniștit. Cu siguranță el va fi rezervă. Târnovanu, deocamdată, este titularul echipei naționale. În ultimele jocuri, inclusiv cu Sepsi, Târnovanu a apărat foarte bine, n-avem ce să-i reproșăm”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Lukas Zima este cotat de către stransfermarkt.com la 850.000 de euro. Acesta a venit la Petrolul liber de contract, în perioada de mercato din vara anului trecut.

Ultima formație la are a jucat, înainte de a veni la Petrolul, a fost Venlo, din Olanda.

O lungă perioadă de timp a jucat în campionatul din Italia, la echipa precum Genoa, Reggiana, Perugia sau Livorno.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed