Colegul lui Max Verstappen s-a enervat! Răspuns dur în privinţa retragerii: ‘Am decis în trei secunde’

Colegul lui Max Verstappen s-a enervat. Sergio Perez a făcut lumină după ce au existat zvonuri potrivit cărora pilotul secundar al celor de la Red Bull Racing s-ar fi gândit să se retragă.

Mexicanul are după 18 runde doar 144 de puncte. Este pe locul 8 în clasamentul general al piloţilor, în timp ce Max Verstappen, colegul său de echipă are 331 de puncte și e pe primul loc.

Sergio Perez s-a enervat și a vorbit despre retragere

Pilotul mexican nu are nicio victorie în acest sezon. A obținut 14 clasări în top 10, dintre care trei pe locul doi. Au fost voci care au anunțat că Perez s-ar fi gândit la retragere. Printre cei care au afirmat acest lucru s-a numărat și jurnalistul Joe Saward. Acesta a spus că pilotul va face anunțul după Marele Premiu din Mexic.

Pilotul anunță însă că va concura până la 40 de ani. „În aceste ultime șase luni m-am gândit la asta, dar mi-a luat trei secunde să iau decizia. În cele din urmă, ar fi calea cea mai ușoară, după atâția ani, să renunț. Nu m-aș fi iertat niciodată pentru asta. Vreau să-mi termin cariera când vreau eu și nu când îmi spune cineva. Acesta este principalul meu obiectiv: să ajung în punctul în care îmi pot decide viitorul”, a declarat Sergio Perez despre retragere, potrivit DAZN.

Sergio Perez a debutat în Formula 1 în anul 2011. A obţinut şase victorii şi 39 de clasări pe podium.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed