Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Bernadette Szocs, în sferturi la China Smash 2024. Şi-a luat revanşa la dublu mixt / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Bernadette Szocs, în sferturi la China Smash 2024. Şi-a luat revanşa la dublu mixt. Acolo a făcut un meci mare alături de Ovidiu Ionescu.

Cea mai frumoasă sportivă din România şi-a regăsit bucuria de a juca. Asta după ce la Jocurile Olimpice 2024 a avut o prestaţie dezamăgitoare.

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura!

Cea mai frumoasă sportivă din România s-a calificat în sferturile de la China Smash 2024, în proba de dublu mixt. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu nu le-au dat absolut nicio şansă adversarilor. Cei doi români au dominat categoric meciul. S-au calificat fără probleme în faţa perechii Quek / Zeng. A fost o dispută la discreţia celor doi români care s-a încheiat în minim de seturi scor 3-0 (11-7, 11-8, 12-10).

Cei doi români vor bate pentru un loc în semifinale contra câştigătorilor din partida Harimoto/Matsushima – Lin/Kuai. Din păcate pentru Bernadette Szocs, parcursul s-a încheiat încă din primul tur atât la dublu, cât şi la simplu. La simplu a fost învinsă de reprezentanta Germania, Xiaona Shan, scor 1-3 (10-12, 11-8, 1-11, 8-11).

Tot în primul tur, dar în proba de dublu feminin, Szocs a făcut pereche cu Sofia Polcanova din Austria. Cele două au fost învinse de japonezele Kihara şi Harimoto, scor 1-3 (9-11, 11-5, 5-11, 3-11).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed