Planul lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! Cum vrea să o bată pe FCSB în Europa League. Grecii au dezvăluit totul

Planul lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! Grecii au dezvăluit cum vrea să o bată antrenorul român pe FCSB. Meciul va avea loc joi seara, în etapa a doua a fazei principale din Europa League.

Jurnaliștii greci spun că antrenorul român se concentrează doar pe acest meci, încercând să uite că PAOK a pierdut derby-ul orașului Salonic, scor 0-1, cu Aris. De partea cealaltă, FCSB vine după victoria cu Sepsi, 1-0.

Planul lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

PAOK se pregătește intens pentru meciul cu FCSB din Europa League, care se joacă joi, de la ora 22:00.

Presa din Grecia a dezvăluit ce antrenorul român înaintea duelului cu campioana României. „PAOK se concentrează deja pe meciul de joi, cu FCSB, din etapa a doua a Europa League, în care va încerca să obținuă primul succes în această competiție. PAOK nu poate sta prea mult sub influența eșecului cu Aris. Nu își poate permite să piardă timp.

Toată concentrarea este pe meciul de joi, cu FCSB. Și așa și trebuie să fie, pentru că echipa are nevoie de primele 3 puncte în Europa League. Luni după-masă, a început deja operațiunea de regrupare pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Nu există nicio problemă medicală la echipă, după derby-ul cu Aris.

Ciocnirea lui Giannis Michailidis cu Loren Moron nu s-a soldat decât cu puțin sânge care a curs din nasul fundașului central grec.”, notează jurnaliștii de la sport24.gr.

Clasamente oferite de Sofascore

 

Biletele pentru meciul dintre PAOK Salonic şi FCSB au fost puse în vânzare. Suporterii care vor merge la stadion trebuie să scoată din buzunar între 40 și 300 de euro (la loje).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed