Adrian Mutu, din nou tată?! Anunţ clar al Briliantului. Dezvăluiri incendiare legate de decizia luată alături de Sandra / Foto

Adrian Mutu ar putea deveni din nou tată. Briliantul a făcut dezvăluiri incendiare legate de decizia luată alături de soția sa, Sandra. Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de șapte ani, pe nume Tiago.

Sandra Mutu şi Adrian Mutu au luat o decizie majoră în ceea ce privește viitorul. Mutu a dezvăluit că el şi superba sa soţie nu ar spune nu unui alt copil și că s-au gândit că ar fi frumos să mai devină părinţi.

Adrian Mutu, din nou tată?!

Adrian și Sandra Mutu au dezvăluit că se gândesc să mai devină părinţi. Sandra şi Adrian au împreună un copil, pe micuţul Tiago. Mutu mai are trei copii din căsniciile anterioare. Mario este fiul său cel mare din căsnicia cu Alexandra Dinu. Adriana şi Maya sunt cele două fiice pe care le are din căsnicia cu Consuelo Matos.

„Eu cred că am cunoscut-o pe Sandra în momentul în care trebuia. Facem 8 ani împreună în februarie. Sunt 8 ani și o să fie, pentru că m-a luat în cea mai bună versiune a mea. Nu pot să spun că nu și nu pot să spun că da. De ce? Pentru că nu știu ce urmează. Eu cu soția mea vorbesc, ne-ar plăcea, nu spunem nu. (…) Dacă e să fie bine, dacă nu …nu mă gândesc în mod special nici dacă da, nici dacă nu, pentru că am deja copil”, a spus Adrian Mutu în podcastul Tare de Tot.

Mutu este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi. „Briliantul” şi „Regele” au câte 35 de goluri înscrise în tricoul echipei naționale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed