Când revine Simona Halep pe teren! Anunţ de ultimă oră al organizatorilor. Adversar dificil pentru fostul lider mondial WTA

Simona Halep revine în circuit, într-un meci oficial, după o pauză de aproximativ trei luni de zile! Sportiva a aflat când va debuta în primul tur de la WTA 125 Hong Kong, acolo unde va da piept cu Arina Rodionova, locul 114 în clasamentul WTA.

Simona va evolua miercuri, pe terenul central. Competiția va debuta la ora 9.00 dimineața, iar ziua va fi deschisă de către Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, care vor juca la dublu împotriva perechii Birrell/Hsieh.

Când revine Simona Halep pe teren!

Simona Halep vs. Arina Rodionova va fi ultimul duel care se va disputa pe terenul central, potrivit site-ului WTA. Partida va începe în jurul orei 13:00.

Constănțeanca a ajuns în Hong Kong duminica aceasta, iar luni dimineața a efectuat prima sesiune de antrenament. Dubla deținătoare de Grand Slam și-a anunțat entuziasmată revenirea în circuitul WTA.

În Hong Kong, românca este acompaniată de către Daniel Dobre, antrenorul alături de care cucerea titlul de la Wimbledon 2019.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed