Dumitru Dragomir a dat verdictul! Cine este de vină pentru situaţia de la Rapid. Îl apără pe Marius Șumudică

Conflictul public dintre Marius Șumudică și Viorel Moldovan, directorul giuleștenilor, a ajuns la nivelul următor! Mai multe personalități din fotbalul românesc și-au spus părerea despre probleme interne de la Rapid.

Dumitru Dragomir îl susține pe Marius Șumudică. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că spusele oficialului celor de la Rapid au fost extrem de deplasate.

Îl apără pe Marius Șumudică!

„Transferurile cine le-a făcut? Nu le-a făcut Moldovan? Își dă singur cu tesla în coate? Unul nu-l luam în lot. Poate pe portar, poate. Dar erau în țară mai buni. Restul, nu-l luam pe niciunul. Sau îl luam pe mijlocașul ăsta, puștiul ăsta de la Hagi, Grameni.

Dacă n-ai moral de competiție înaltă, eu ți-o spun ție acuma, poți să faci orice. Nu depășești o anumită barieră. (n.r. Grameni ți se pare de competiție înaltă?). Lasă-mă să mai treacă 2-3 etape!”, a declarat Mitică Dragomir, conform Fanatik.

„Va redresa echipa doar pentru primele șase locuri!”

„Mai e o problemă. Luați statistica, cât a alergat Galațiul și cât a alergat Rapidul. Vitezele la toți jucătorii de la Galați și vitezele de la Rapid. Rapidul avea viteza a doua și a treia, la Galați erau toți, și portarul, cu viteza a patra.

Șumudică va redresa echipa, dar o va redresa pentru primele șase locuri. Nu are echipă de la locul 5 în sus. N-are lot, nu echipă. N-are lot nici de locul șase acum. Dar e greu, pe cine dai acolo. Pe Galați nu poți să o detronezi. (n.r. pe Petrolul o scoți.). Poate pe Petrolul.
Dar eu ți-o spun. Petrolul joacă bine. Au 2-3 jucători bunicei, să știi. Iar la Rapid, de fiecare dată și Petrila. Fac o fentă în plus…”, a mai spus Mitică Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed