Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. A făcut parte din generaţia de aur a echipei

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. A făcut parte din generaţia de aur a echipei. Este vorba despre unul dintre jucătorii emblematici din liga americană de baseball.

Tragedie cumplită în lumea sportului. S-a stins din viaţă deţinătorul recordului de lovituri în MLB, Pete Rose. Acesta a decedat la vârsta de 83 de ani.

Tragedie cumplită în sport!

Legendarul jucător al marcat istoria acestui sport. Din păcate, a fost exclus pe viaţă din liga profesionistă nord-americană de baseball, MLB. MLB l-a pierdut pe cel care deţinea recordul pentru cele mai multe lovituri din carieră în liga sa: 4.256. O performanţă realizată între 1963 şi 1986, în principal în culorile echipei Cincinnati Reds.

Cu această echipă, Rose şi-a câştigat cele mai prestigioase titluri: MVP al sezonului în 1973 şi victoria în World Series în 1975 şi 1976.

La sfârşitul anilor ’80, Pete Rose a ţinut prima pagină a ziarelor. După ce a devenit manager la Reds, el a fost suspendat pe viaţă în 1989, după ce a fost găsit vinovat de pariuri pe meciurile propriei echipe, şi a fost exclus din Hall of Fame.

Rose a cerut în repetate rânduri să fie graţiat de MLB. Dar organismul de conducere al baseball-ului profesionist din Statele Unite nu a cedat niciodată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed