‘Ăsta e şantaj’. Acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Burleanu. Florin Prunea, intervenţie în forţă

Acuzaţii grave la adresa lui Răzvan Burleanu. Florin Prunea a intervenit în dialogul de la distanță dintre Gigi Becali și președintele FRF. Patronul FCSB a vorbit despre radierea FRF, la fel ca în cazul celor de la AMFB.

Răzvan Burleanu l-a atenționat pe Gigi Becali pentru declarațiile sale. Florin Prunea, fost conducător la Dinamo, a intervenit în dialogul celor doi și îi dă dreptate latifundiarului din Pipera. Acesta consideră că este vânat de oficialii FRF.

Acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu!

După ce Gigi Becali a vorbit despre radierea FRF, la fel ca în cazul celor de la AMFB, Burleanu l-a atenționat pe omul de afaceri pentru declarațiile sale.

Florin Prunea a văzut declarațiile dintre cei doi și este convins de un lucru. Acesta crede că patronul FCSB-ului este ”vânat” de cei de la FRF.

”Eu sunt de acord cu Gigi Becali și spun de ce. El este vânat de Burleanu. El cum deschide gura, la comisii, cum deschide gura, la comisii. Sunt și alți conducători care deschid gura, dar nu sunt chemați la comisii. Gigi Becali și cu Adrian Mititelu, cum au deschis gura, cum sunt la comisii. Ăsta este un șantaj. Amenzile sunt destul de mari.

Eu nu a fost de acord niciodată cu arbitrii străini. Noi avem arbitri buni. Sigur, mai greșesc și ei. Noi la derby-uri nu avem arbitri FIFA”, a spus Florin Prunea, conform digisport.ro.

Ce a spus Becali despre FRF

”Băluță și Tănase vor fi pe teren (n.r. cu PAOK). (n.r. În Europa nu e regula de Under) În Europa da, se schimbă legea în decembrie (n.r. în România). Face Becali lege să nu mai facă dictatorii și tirania.

O să le iau toate pârghiile și comisiile. Tu faci cum trebuie să scrie la lege. Comisiile alea sunt ilegale, nu sunt constituite din arbitri.

Dar ca ele să fie legale trebuie să fie consituite din arbitri, nu din niște avocați sau prieteni. N-ați văzut AFJ-urile cum au fost radiate? Așa o să radiem și Federația. E în aceeași situație. Radiată și după facem o altă Federație”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed