Sacrificiul făcut de Mircea Lucescu! A pus naţionala pe primul loc. Răzvan Burleanu, dezvăluiri din interior

Mircea Lucescu va fi supus unei intervenții chirurgicale la șoldul drept! Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a oferit detalii despre starea de sănătate a selecționerului.

Lucescu ar fi trebuit să fie operat în luna august a acestui an, însă tehnicianul tricolorilor a amânat intervenția, din pricina evoluției României în Liga Națiunilor.

Sacrificiul făcut de Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu va fi tratat în Kiev, acolo unde s-a mai operat pentru coxartroză, în luna mai a anului 2023.

„Ştiam de această operaţie. Am discutat de foarte multe ori şi noi ne-am implicat în această problemă. El a luat în calcul cel mai bun moment ca să nu-i afecteze activitatea. A fost o dovadă de sacrificiu din partea sa. În mod normal ar fi trebuit să se opereze la finalul lunii august. Ceea ce l-ar fi pus în dificultate pentru acţiunile din septembrie!”, a declarat președintele FRF.

Burleanu a oferit noi detalii și despre meciurile pe care România le va disputa în Liga Naţiunilor, și anume, împotriva Ciprului (12 octombrie) şi Lituaniei (15 octombrie), ambele în deplasare.

„Sunt două meciuri dificile, mai ales că le jucăm în deplasare. Obiectivele ar fi chiar trei: ne dorim ca rezultatele din Liga Naţiunilor să ne asigure locul în urna doi pentru tragerea la sorţi pentru CM, al doilea obiectiv este să ne câştigăm grupa, iar al treilea este că ne dorim să folosim toate meciurile pentru a pregăti calificarea la CM!”, a adăugat Burleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed