Andrea Compagno i-a cucerit pe chinezi! Imagini de senzaţie cu atacantul şi fiul său. S-a întâmplat la finalul meciului / Video

Andrea Compagno, mai fericit decât oricând! Fostul atacant al celor de la FCU Craiova și FCSB este pe val în China, acolo unde a fost transferat la începutul acestui an. Vârful italian înscrie pe bandă rulantă, iar fiecare gol este dedicat fiului său în vârstă de doar cinci luni.

Compagno a fost surprins de propria soție, Helenia, într-unul dintre cele mai emoționante momente, alături de fiul Theo. Micuțul a urmărit, din tribune, prestația tatălui său, din cadrul ultimului duel câștigat de Tianjin Jinmen Tiger, 3-2 în fața rivalei Cangzhou.

Andrea Compagno, fericire fără limite!

Înaintea partidei, toți fotbaliștii au fost însoțiți de către familii la vestiar, iar Compagno a fost surprins, ca de fiecare dată, alături de partenera sa, Helenia, dar și alături de micuțul lor fiu.

Italianul a venit și l-a luat, de îndată, pe Theo în brațe, chiar înainte de a intra pe teren. Helenia a fost cea care a împărtășit videoclipul pe rețelele de socializare.

„Vă iubesc de mor!”, a scris Helenia Sole, pe Instagram.

”Sper să urmeze cererea în căsătorie!”

Helenia Sole este nerăbdătoare să înceapă viața de familie alături de fostul vârf al campioanei României. Cei doi au în plan să mărească familia curând.

„Aștept cu nerăbdare cererea în căsătorie. Sper să sosească curând alături de copiii pe care visăm să-i avem împreună!”, a recunoscut, Helenia Sole, în exclusivitate, pentru SportBull.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed