Mihai Stoica îl contrează pe omul lui Răzvan Burleanu! Reacţie dură în scandalul momentului. FCSB vrea arbitri străini

Mihai Stoica a avut o reacție aprinsă după ce omul lui Răzvan Burleanu a anunțat că FCSB nu va avea arbitri străini. Patronul roș-albaștrilor a cerut o schimbare în derby-urile din Superliga, însă a fost refuzat de oficialii FRF.

Mihai Stoica a susţinut că în Superliga Greciei, derby-urile sunt arbitrate de centrali străini. Același lucru l-au vrut și cei de la FCSB, însă oficialii Federației condusă de Răzvan Burleanu, nu au fost de acord cu propunerea lui Becali.

Mihai Stoica îl contrează pe omul lui Răzvan Burleanu!

FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini la meciurile din Superliga. Oficialul roş-albaştrilor a avut o reacție vehementă la aflarea veștii.

„Dar ce e extrem de interesant? Că acest domn Vassaras, care vine din Grecia să ne explice nouă cum stau lucrurile în arbitraj, provine dintr-o ţară unde toate meciurile grele sunt arbitrate de străini. Toate! Nu vorbesc de meciurile din play-off, toate. Acum, PAOK – Aris, arbitru german, toate meciurile sunt. Este o anomalie în opinia mea.

Eu cred că, mai degrabă, Vassaras e atât de bun şi mare specialist şi propulsează arbitrii peste tot, dar problema-i alta. Cum facem cu grecii? De ce grecii pot avea arbitri străini? De ce noi nu am putea avea arbitri străini? Spre exemplu, dacă noi şi Craiova am vrea arbitri străini”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Gigi Becali a transmis, după meciul Sepsi – FCSB 0-1, că vrea arbitri străini la meciurile echipei sale. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că anumite faze au fost judecate diferit.

În acest început de sezon, Becali a criticat arbitrajele de la meciurile FCSB-ului. Omul de afaceri dorea şi sezonul trecut o înţelegere cu Dan Şucu şi Mihai Rotaru pentru ca anumite meciuri din play-off să fie arbitrate de brigăzi din afara ţării noastre.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed