Probleme mari pentru Răzvan Lucescu! Anunţul grecilor înaintea duelului cu FCSB. PAOK Salonic e decimată

Probleme mari pentru Răzvan Lucescu chiar înaintea duelului cu FCSB din Europa League. PAOK Salonic a fost învinsă în prima etapă de Galatasaray, scor 1-3, în timp ce roș-albaștri s-au impus în fața celor de la RFS cu 4-1.

FCSB vine după un start foarte bun în Europa League. Campioana României a învins-o pe RFS cu 4-1, iar echipa pregătită de Răzvan Lucescu a pierdut cu 3-1 meciul cu Galatasaray. Cele două se vor întâlni joi, 3 octombrie, în meciul din Europa.

Probleme mari pentru Răzvan Lucescu!

FCSB nu a confirmat doar în Europa, ci și în campionat, în victoria obținută în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-0. PAOK nu se poate bucura de o evoluție foarte bună înainte duelului cu FCSB. Grecii au pierdut și derby-ul cu Aris Salonic, scor 0-1. Se anunță un meci spectaculos la Salonic, unde Gigi Becali și-a anunțat deja prezența.

Înaintea partidei, presa din Grecia a anunțat că Lucescu Jr. are probleme serioase în ceea ce privește absențele din lot.

”Pe lângă Antonis Tsiftsis, care va avea nevoie de ceva timp să se refacă după accidentare, alți doi jucători nu vor fi disponibili la PAOK pentru meciul cu FCSB, așa cum s-a întâmplat și în derby-ul cu Aris. Omar Coley și Brandon Thomas nu au luat parte la antrenamentele echipei, deoarece nu s-au refăcut după accidentări.

Nu par să aibă șanse să joace nici în meciul din Europa, chiar dacă acest lucru va fi clarificat abia la ultima sesiune de antrenamente. Răzvan Lucescu va decide dacă îi va lăsa în afara lotului sau nu. În afara celor trei, nu sunt și alte probleme cel puțin deocamdată”, au scris cei de la Nova Sports.

PAOK Salonic – FCSB se joacă joi, de la 22:00, în etapa a doua din faza principală a Europa League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed