Dennis Man are Italia la picioare! Verdict după derby-ul românilor. Şi Răzvan Marin, direct vizat

Cagliari a învins-o pe Parma în deplasare, scor final 3-2! Duelul românilor din prima ligă italiană a fost câștigat de Răzvan Marin. Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au putut schimba deznodământul serii.

Atât Răzvan Marin, cât și Dennis Man, au marcat în cadrul etapei #6 din Serie A. Au primit cele mai mare note din taberele lor.

Răzvan Marin și Dennis Man, supereroi în Serie A!

Dennis Man a obținut calificatul 7: „S-a ascuns destul de mult în prima repriză, dar în a doua a preluat inițiativa. Mai întâi, a fost aproape să marcheze după o pasă din partea lui Bernabe, apoi a egalat, dovedindu-se decisiv în fața porții. La ultima fază a trimis mingea peste poartă, dar e greu să-i ceri mai mult. A fost necruțător!”.

Valentin Mihăilă, pe de altă parte, a primit nota 5,5: „Nu a fost o prestație suficientă, a încercat să creeze pericol, dar a reușit foarte rar să facă acest lucru. A avut o ocazie de unu contra unu cu portarul Scuffet, dar șutul său a fost slab. Trebuie să fie mai direct. A fost schimbat la pauză!”.

Răzvan Marin a înscris primul gol în actualul sezon de Serie A și a obținut nota 7. „O capodoperă de gol!”, a fost reacția sinceră a italienilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed