S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţul scoţienilor despre tricolor. Ce trebuie să se întâmple

Ianis Hagi a revenit în vară la Rangers, după împrumutul la Alaves, dar a fost trimit la echipa a doua a clubului! Scoţienii au vorbit despre viitorul tricolorului și au spus unde ar trebui să își continue cariera.

Ianis Hagi a fost anunțat de antrenorul său, Philippe Clement că nu se va baza pe serviciile sale în acest sezon. Deși a avut mai multe oferte din Superliga, tricolorul a decis că va rămâne la echipa a doua a scoțienilor.

S-a decis soarta lui Ianis Hagi!

Hagi Jr. a fost lăsat în continuare la echipa a doua a lui Rangers. Jurnaliștii scoțieni susțin că cea mai bună variantă pentru fiul lui Gică Hagi ar fi fost un împrumut la un alt club din prima ligă scoțiană. Astfel și-ar fi putut etala calitățile.

Deși a avut propuneri din Superliga, de la Rapid sau FCSB, jucătorul român a ales să rămână în Scoția.

”Un împrumut în prima ligă din Scoția ar fi fost cea mai bună variantă pentru Ianis Hagi. Astfel le demonstra celor de la Rangers că se înșeală în privința sa”, au notat cei de la Ibrox News.

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, l-a informat pe tricolor în vară că nu se bazează pe serviciile sale în acest sezon. Cu toate acestea, face spectacol la Rangers B. Fanii l-au cerut cu insistență la prima echipă, în urma prestațiilor sale.

În cele 99 de partide jucate pentru Rangers, Ianis a marcat de 16 ori și a oferit 21 de pase decisive. Potrivit transfermrkt.com, cota de piață a internaționalului român, este de două milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed