Mihai Stoica a făcut anunţul! Jucătorul care pleacă de la FCSB. Soarta i-a fost pecetluită

Mihai Stoica a dezvăluit că Andrei Vlad va pleca de la FCSB în această iarnă. Contractul jucătorului va expira, iar conducerea clubului a decis că nu îi va mai oferi o prelungire. În ultimul timp au apărut zvonuri că va fi adus un nou portar.

Andrei Vlad pleacă de la FCSB în această iarnă. Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorul nu va mai rămâne la echipă din iarnă, atunci când îi va expira contractul. Oficialii clubului nu i-au propus portarului o prelungire a înțelegerii.

Mihai Stoica a făcut anunțul!

Contractul lui Andrei Vlad cu FCSB expiră în această iarnă, iar MM Stoica a explicat faptul că Gigi Becali nu îi va propune un nou contract acestuia. Chiar dacă este cunoscut pentru erorile sale, Andrei Vlad își dorește să apere, iar MM-ul a transmis faptul că FCSB nu va avea în lot 2 portari care își doresc să fie „numărul 1”.

„Andrei Vlad e la final de contract. Nu s-a pus problema (n.r – unei propuneri pentru prelungirea contractului).

Vlad are 25 de ani. A debutat deja la echipa națională, a fost unul dintre protagoniști la Campionatul European U21 din 2021. Lui Andrei Vlad nu poți să îi propui un contract să fie al doilea.
În ultima vreme, de doi ani și ceva, apără Târnovanu, care a ajuns portarul naționalei. Nu e normal să ai doi portari care vor să fie numărul 1″, a spus Stoica, la primasport.ro.

Vlad a ajuns la FCSB în anul 2017, de la CSU Craiova, în schimbul sumei de 400.000 de euro. În tricoul echipei patronate de Becali a adunat 121 de meciuri, în care a primit 118 goluri. În 49 dintre aceste partide, Vlad nu a încasat niciun gol.

Andrei Vlad are în palmares o Cupă a României (2020), un titlu de campion (2024) și o Supercupă a României (2024), alături de FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed