Jucătorul care vine, de urgenţă, la FCSB! Mihai Stoica a făcut totul public. Ţinta campioanei a devenit publică

FCSB este la un pas de a realiza un nou transfer! Mihai Stoica a dezvăluit că roș-albaștri vor să achiziționeze un portar de la Petrolul Ploiești, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat. Planurile campioanei au devenit publice.

Președintele de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că vor să îl transfere pe portarul Lukas Zima de la Petrolul. Oficialii clubului vor să se înțeleagă cu ploieștenii pentru ca jucătorul să vină din iarnă. Lui Andrei Vlad nu i se va prelungii contractul.

Mihai Stoica a făcut totul public!

FCSB e foarte aproape să realizeze un nou transfer! Oficialii clubului au anunţat că vor să rezolve transferul portarului Lukas Zima de la Petrolul, chiar dacă acum nu e mercato.

„O să fac zilele astea o ofertă Petrolului. Îmi place. Este plăcut de antrenorul de portari, de antrenorii noștri, de Gigi. Și mie îmi place . E un portar bun al campionatului nostru. Căutăm încă un portar pentru că Andrei Vlad e la final de contract. Nu s-a pus problema (n.r – unei propuneri pentru prelungirea contractului)”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Portarul ceh, Lukas Zima, este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850.000 de euro. Zima are 1,96 metri înălţime, fiind pe placul lui Gigi Becali din acest punct de vedere. Zima a evoluat pentru naţionalele U21, U20, U19, U18, U17 şi U16 ale Cehiei.

Zima a fost adus de Petrolul ca jucător liber de contract în vara anului trecut, de la formaţia olandeză Venlo. Acesta a apărat mult timp în Italia, la echipe precum Genoa, Reggiana, Perugia sau Livorno.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed