Ţepele lui de Gigi Becali! Chiar patronul celor de la FCSB a recunoscut. Jucătorii care l-au nemulţumit

Gigi Becali nu este mulțumit de toate transferurile pe care le-a făcut în perioada de mercato recent încheiată. Chiar patronul celor de la FCSB a recunoscut. Jucătorii care au dat satisfacţie.

Latifundiarul din Pipera a luat acum la ochi doi jucători. Șapte fotbaliști au fost aduși la FCSB, iar de la startul campionatului fiecare a fost lăudat sau făcut praf în funcție de meci.

Ţepele lui de Gigi Becali

Florin Tănase (mijlocaș, liber de contract), Daniel Bîrligea (atacant, transferat de la CFR Cluj), Marius Ștefănescu (extremă dreapta, transferat de la Sepsi). Daniel Popa (atacant, transferat de la U Cluj), William Baeten (extremă dreapta, transferat de la FCU Craiova). Mihai Popescu (fundaș central, transferat de la Farul) și David Kiki (fundaș stânga, liber de contract) au fosst aduși în această vară.

Șeful campioanei a declarat după meciul cu Sepsi că doi fotbaliști l-au dezamăgit. Becali spune că transferul lui Florin Tănase este de „supercaliate”. Marius Ștefănescu și Daniel Bîrligea sunt transferuri de mare calitate.

La ochi de această dată i-a luat pe Daniel Popa și pe Baeten. Asta deși nu demult spunea despre fostul jucător al celor de la FCU Craiova că „pictează”.

„Șucu, Varga, Rotaru. Am văzut că nu au luat ceva de mare calitate, eu am luat Ștefănescu – calitate, Bîrligea – calitate, Tănase – supercalitate. Nu îi mai pun pe Baeten, că nu mi-a plăcut în ultimele meciuri, și pe Popa”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Dennis Man are Italia la picioare! Verdict după derby-ul românilor. Şi Răzvan Marin, direct vizat

Cagliari a învins-o pe Parma în deplasare, scor final...

Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru Gigi Becali. Răzvan Lucescu, direct vizat

Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru...

Cristiano Ronaldo face senzaţie la arabi! Un nou gol marcat de starul lusitan. Gest emoţionant al jucătorului / Video

Cristiano Ronaldo face spectacol la arabi! Starul portughez a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed