Gigi Becali are tupeu! Cum le-a ameninţat pe adversarele din Superliga. Dezvăluiri despre lupta la titlu

Gigi Becali are tupeu! S-a aflat cum le-a ameninţat pe adversarele din Superliga. Dezvăluiri despre lupta la titlu. După victoria pe terenul celor de la Sepsi, scor 1-0, şeful campioanei a dat verdictul.

Gigi Becali nu ţine cont de diferenţa de puncte faţă de primul loc. A spus clar că FCSB va câştiga titlul pentru al doilea an consecutiv.

Gigi Becali are tupeu!

Gigi Becali nu are niciun dubiu. Este convins de succesul echipei sale în Superliga, pentru al doilea an consecutiv. Mai mult, spune că acest sezon va fi mai uşor decât cel trecut. Asta deşi FCSB are doar 13 puncte și este pe locul 9. Asta după 10 etape scurse din sezonul regulat.

Gigi Becali este de părere că echipa a dominat adversarele chiar și în cele trei meciuri pierdute în acest start de sezon, cu Oțelul, Poli Iași și Hermannstadt. ”Părerea mea, și nu o spun din mândrie și din trufie, am vorbit și cu Meme… Părerea mea, anul ăsta va fi mai ușor decât anul trecut. De ce? Îi domini clar. Și meciurile pe care le-am pierdut, le-am dominat clar.

Noi nu mai avem, noi dominăm echipele adverse fără probleme. Nu zic că sunt ei slabi, să nu-i supăr, dar îi dominăm. Eu așa cred, nu mai zic mai multe. Eu zic de echipa mea că e mai puternică”, a declarat Gigi Becali, a doua zi după Sepsi – FCSB 0-1.

În acest moment, campioana nu este sigură nici măcar de locul de pla-off. Până la primul loc trebuie să depăşească 8 echipe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed