Răzvan Burleanu îl avertizează pe Gigi Becali! Nu are nicio şansă să aducă brigăzi străine în Superliga. Replică dură şi pentru Adrian Mititelu

Răzvan Burleanu își continuă războiul cu Gigi Becali. Patronul campioanei a primit răspunsul după ce a declarat că partidele din Supeliga ar trebui conduse de arbitri străini.

Președintele Federației Române de Fotbal spune că nu va lua niciodată în calcul o asemenea variantă. De asemenea, a avut un răspuns și pentru Adrian Mititelu.

Răzvan Burleanu îl avertizează pe Gigi Becali

Gigi Becali își dorește ca toate partidele din SuperLiga României să fie conduse de arbitri străini. Declarațiile au fost făcute după ce FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0.

Răzvan Burleanu nici nu se gândește la așa ceva.

 „În primul rând, trebuie să ne uităm la dezvoltarea arbitrajului în ultimii ani în România. Arbitrajul în România a fost la un nivel extrem de înalt și a fost foarte apreciat la nivel internațional. În Europa vedem delegările brigăzilor de arbitri români în toate competițiile posibile, iar ultima finală de Europa League a fost arbitrată de o brigadă din România.

În afara țării nu facem față solicitărilor din partea federațiilor cu care avem relații foarte apropiate – Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, care ne solicită arbitrii români.

Prin urmare, noi, FRF, nu vom susține niciodată aducerea unor arbitri străini în România. Credem că am reușit să ne întărim credibilitatea în arbitrajul românesc, dar și integritatea arbitrilor români.”, a spus Burleanu, după ședința de luni a Comitetului Executiv al FRF.

Răzvan Burleanu: ”Să-și cântărească foarte bine declarațiile”

Adrian Mititelu și Gigi Becali au cerut ca Federației Române de Fotbal să fie dizolvată. Burleanu a venit cu replica.

 ”Domnul Becali ar trebui să-și cântărească foarte bine declarațiile. Orice situație de incertitudine la nivelul FRF afectează participarea cluburilor în Europa (n.r. FCSB). Dacă s-ar gândi la această perspectivă, atunci nu ar mai susține acest lucru.

Domnul Mititelu are un singur interes, acela de a pune mâna pe vreo 100-200 de milioane de euro în urma unui proces penal foarte vechi, de mai bine de 15 ani, pe care l-a pierdut. În ceea ce privește situațiile cu AMFB și FRF, acestea nu sunt similare, sunt total diferite. În 2021 s-a solicitat dizolvarea FRF într-un proces care a fost închis, care a fost câștigat de FRF.

Acest lucru înseamnă că avem o autoritate de lucru, astfel că FRF nu este și nu va fi în acest risc de dizolvare. FRF permanent a acționat în deplină legalitate”, a mai spus Burleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed