Galatasaray scapă de români! S-a aflat unde pleacă Cicâldău. Ar putea fi coechipier cu Moruţan

Galatasaray scapă de români! După ce s-a despărţit de Olimpiu Moruţan, echipa CimbBomBom vrea să îl dea şi pe Alexandru Cicâldău. Cei doi români ar putea să fie din nou coechipieri.

După Olimpi Moruţan, Galatasaray se va despărţi în această vară şi de celălalt român din lot, Alexandru Cicâldău.

Galatasaray scapă de români!

Alexandru Cicâldău n-a mai prins nici banca de rezerve la 1-0 cu Antalyaspor, în prima etapă a campionatului turc. Mai mult, impresarul său, Ioan Becali îi caută echipă. Se pare că acesta va ajunge tot în Italia, la fel ca Moruțan.

Cu un nou președinte și un nou antrenor, duetul Dursun Ozbek – Okan Buruk, Galatasaray continuă să facă transferuri, deși sezonul a început. Tocmai l-au adus pe mijlocașul central Lucas Torreira, de la Arsenal. „A fost mai ieftin decât Cicâldău. Românul a costat 6,5 milioane de euro, uruguayanul 6”, au spus cei de la sporx.com.

Dacă Olimpiu Moruțan a fost împrumutat până în 2023 la Pisa, în Serie B, Ioan Becali caută o soluție și pentru Alex Cicâldău. Președintele „Cim-Bom-Bom” ar vrea să-l împrumute și pe Cicâldău. Patru cluburi din Süper Lig îl vor pe „tricolor”, Karagumruk, Konyaspor, Sivasspor și Kasimpașa, însă mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar vrea și el în Italia.

În Serie A este aproape imposibil. Sampdoria, echipă care îl dorea în primăvară, nu-l mai vrea acum, iar Pisa, echipa din Serie B unde a ajuns şi Moruțan pare o variantă de luat în calcul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed