Verdictul specialiştilor despre Simona Halep! Anunţ clar înaintea revenirii în circuitul WTA. Ce şanse are la primul meci

Verdictul specialiştilor despre Simona Halep! Anunţ clar înaintea revenirii în circuitul WTA. S-a aflat ce şanse are la primul meci. Fostul lider mondial revine în tenis după mai multe luni în care a fost chinuită de o accidentare.

Simona Halep a primit invitaţie la turneul WTA 125 de la Hong Kong. Simona va evolua împotriva Arinei Rodionova, în primul tur.

Verdictul specialiştilor despre Simona Halep!

Va fi primul meci dintre Simona Halep şi australiancă în circuitul WTA. Adversara româncei se află pe locul 114 mondial. În schimb românca este mult mai jos, după locul 1000. Chiar şi aşa, Halep are o cotă de 1.45 la o victorie în al treilea ei meci de la revenirea în circuit. Pentru o victorie cu 2-0 la seturi, românca de 33 de ani are o cotă 2.02. De partea cealaltă, Rodionova are cotă 2.57 pentru un succes.

În ciuda diferenţei de locuri în clasament şi deşi Simona nu a mai jucat de luni bune este considerată favorită. Halep a mai jucat două partide după ce şi-a dovedit nevinovăţia la TAS, în cazul de dopaj. A pierdut cu Paula Badosa la Miami, scor 6-1, 4-6, 3-6. Apoi, a abandonat la Paris cu Kessler Mccartney.

Jucătoarea din Australia se află, momentan, pe locul 114 mondial. Cea mai bună clasare a ei în carieră a fost locul 97 WTA. Ea a câştigat 28 dintre cele 55 de partide disputate în 2024. Are 23 dintre victorii venind pe hard, suprafaţă pe care o va întâlni pe Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Dennis Man are Italia la picioare! Verdict după derby-ul românilor. Şi Răzvan Marin, direct vizat

Cagliari a învins-o pe Parma în deplasare, scor final...

Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru Gigi Becali. Răzvan Lucescu, direct vizat

Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru...

Cristiano Ronaldo face senzaţie la arabi! Un nou gol marcat de starul lusitan. Gest emoţionant al jucătorului / Video

Cristiano Ronaldo face spectacol la arabi! Starul portughez a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed