Marius Şumudică a dat lovitura! Jucătorul pe care tocmai l-a adus la Rapid. Vine de la o rivală din Superliga

Marius Şumudică a dat lovitura! Jucătorul pe care tocmai l-a adus la Rapid. Vine de la o rivală din Superliga. Este vorba despre Denis Ciobotariu de la Sepsi, fotbalist dorit de către tehnicianul giuleştenilor.

Dan Şucu îi face toate poftele lui Marius Şumudică. Dorit la rapid, Denis Ciobotariu ar fi fost deja acontat de către giuleşteni.

Marius Şumudică a dat lovitura!

Rapid se întăreşte cu un jucător de la o rivală pentru play-off-ul de Superliga. Este vorba despre Denis Ciobotariu de la Sepsi, conform digisport.ro. Sursa citată spune că fundaşul va ajunge la echipa giuleşteană în iarnă.

În vârstă de 26 de ani, fundaşul central al lui Sepsi este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro. El intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi ar putea semna atunci ca jucător liber cu orice formaţie.

Rapid ar fi bătut deja palma cu Sepsi pentru a-l aduce în iarnă în Giuleşti. Şumudică recunoştea interesul Rapidului şi al lui personal pentru Denis Ciobotariu. Jucătorul este unul dintre oamenii de bază ai covăsnenilor. A evoluat în toate cele 10 partide disputate în campionat, în acest sezon, de formaţia covăsneană. A reuşit şi un gol pentru cei de la Sepsi.

Marius Șumudică și l-a dorit mult, iar patronul Dan Şucu a ţinut cont de acest lucru. Jucătorul intră în ultimele șase luni de contract în iarnă şi poate semna cu orice echipă. Giuleştenii vor să achite o sumă de bani pentru a-l avea cât mai repede în Giuleşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Sacrificiul făcut de Mircea Lucescu! A pus naţionala pe primul loc. Răzvan Burleanu, dezvăluiri din interior

Mircea Lucescu va fi supus unei intervenții chirurgicale la...

Dennis Man are Italia la picioare! Verdict după derby-ul românilor. Şi Răzvan Marin, direct vizat

Cagliari a învins-o pe Parma în deplasare, scor final...

Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru Gigi Becali. Răzvan Lucescu, direct vizat

Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed