Dan Şucu se va enerva grav! Dumitru Dragomir face dezvăluirea momentului! Rapid nu are nicio şansă

Dan Şucu se va enerva grav! Dumitru Dragomir face dezvăluirea momentului! Rapid nu are nicio şansă să se califice în play-off-ul de Superliga. Fostul preşedinte al LPF a spus clar. Giuleştenii au un lot mult mai slab decât se credea.

Echipa lui Dan Şucu a început prost noua ediţie de Superliga. L-au readus pe Marius Şumudică antrenor, dar rezultatele sunt departe de aşteptări.

Dan Şucu se va enerva grav!

Dumitru Dragomir a dat un verdict dur despre Rapid. Spune că Marius Şumudică este un antrenor valoros, dar nu are echipă. “Îmi pare rău de Rapid. Mi-e frică pentru ei. Şumudică nu are echipă. A dat jucători buni afară. L-a dat pe ăsta de la Dinamo, pe micuţul ăsta (n.r. Cătălin Cîrjan) şi l-a dat pe ăla de la FCSB, dacă îl ia Clujul face echipă.

Cum să-l dai pe Oaidă afară băi băiatule? Hai că la FCSB poate nu putea juca, dar la Rapid era aproape cel mai bun. Nu cred că va reuşi. Ştii cine a fost cel mai bun jucător de la Rapid? Cristi Ignat…”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

Nu s-a oprit aici. I-a dat un mesaj dureros lui Dan Şucu. “Rapidul nu vine în primele trei echipe ale campionatului. N-are echipă. Rapid are patronat bun. Are şi antrenori buni, galerie de senzaţie şi echipă de nimic. Eu nu cred că poate Şumudică. Cel mai bun jucător de la Rapid este Ignat, el şi cu Petrila. Statistic vorbind, eu îmi iau notiţe.

Şumudică are dreptate, este o echipă subţire. Unul nu luam din toţi cei pe care i-au luat”, a mai  spus Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed