Legenda lui Rangers îi ţine partea lui Ianis Hagi! Mesaj dur pentru antrenor. De ce este obligat să-l reprimească pe tricolor

Legenda lui Rangers îi ține partea lui Ianis Hagi și are un mesaj pentru antrenorul echipei. Tricolorul a revenit în această vară în Scoția, dar a fost trimis la echipa a doua.

Derek Ferguson crede că decizia nu a fost doar a antrenorului. Și șefii clubului ar fi avut un cuvânt de spus.

Legenda lui Rangers îi ţine partea lui Ianis Hagi

Derek Ferguson îl apără pe Ianis Hagi și crede că nu doar Philippe Clement este vinovat de situația în care s-a ajuns. Fostul fotbalist spune că este posibil ca șefii clubului să fi luat această decizie. În cazul în care decizia i-a aparținu doar antrenorului, atunci acesta a făcut o mare greșeală. 

”Clement este antrenorul și, în ceea ce privește partea sportivă, nu cred că cei de mai sus ar trebui să aibă ceva de spus. Toți am auzit că dacă va mai juca un meci, salariul îi va fi mărit, dar Hagi, trebuie să fim corecți cu el, a venit și a spus că ar fi dispus să ajungă la un anumit acord.

Nu cred că antrenorul își poate permite în acest moment să îl ignore pe Hagi. Este un jucător bun, a dovedit asta în trecut. Din nou, avem jucători pe acea poziție de număr 10, Lawrence a înscris un gol frumos, dar ne trebuie competiție, pentru că este cel mai important lucru”, a spus legenda lui Rangers, conform Ibrox News.

Ianis Hagi joacă deocamdată la echipa a doua unde a impresionat. Tricolorul a avut oferte din Superliga în această vară da a refuzat să plece din Scoția.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed