Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Nu a avut nicio şansă la dublu. Bernadette Szocs, înfrângere din primul tur / Foto

Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Nu a avut nicio şansă la dublu. Bernadette Szocs, înfrângere din primul tur. Sportiva noastră a jucat alături de austriaca Sofia Polcanova.

Cea mai frumoasă sportivă din România nu a reuşit să depăşească primul tur al turneului China Smash 2024. A părăsit proba de dublu a competiţiei.

Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cea mai frumoasă sportivă din România şi austriaca Sofia Polcanova au pierdut în turul inaugural. Perechea româno-austriacă a jucat împotriva perechii Miyuu Kihara/Miwa Harimoto din Japonia. Niponele s-au impus cu 11-9, 5-11, 11-5, 11-3.

După un prim set extrem de echilibrat, Szocs şi Polcanova au reuşit să îşi treacă în cont setul secund cu 11-5. Din păcate, a fost singurul set câştigat de perechea româno austriacă.

Bernadette Szocs nu îşi încheie aventura la China Smash 2024. Poate să-şi ia revanşa la competiţia de simplu. Se va duela cu Xiaona Shan, jucătoarea de pe locul 41 WTT. Românca se află pe locul 13 în acest moment şi a câştigat şi singura întâlnire directă. Acest lucru se întâmpla în ianuarie 2019, în Ungaria, iar Szocs se impunea cu 4-0, conform as.ro.

Dacă învinge, româca se va duela în turul secund cu  chienzoaica Geman Zong, cea care a învins-o pe Fu Yu, reprezentanta Portugaliei, cu 3-0 (11-6, 11-6, 11-7).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed