Legenda tenisului, alături de Simona Halep! Mesaj de susţinere înaintea revenirii româncei. Cu cine se va duela fostul lider mondial WTA / Video

Legenda tenisului, Chris Evert este alături de Simona Halep! Multipla câștigătoare de Grand Slam a transmis un mesaj de susţinere înaintea revenirii româncei. Constănțeanca va juca la turneul WTA 125 de la Hong Kong.

Simona Halep va reveni în circuitul WTA și va participa la turneul de la Hong Kong. Românca este susținută de o fostă legendă a tenisului, Chris Evert, care are numai cuvinte de laudă la adresa sportivei. Fostul lider mondial WTA și-a aflat adversara.

Legenda tenisului, alături de Simona Halep!

Chris Evert, multipla câștigătoare de Grand Slam, a făcut o declarație plină de sinceritate în privința revenirii Simonei pe terenul de tenis. Simona va juca la turneul WTA 125 de la Hong Kong, unde și-a aflat prima adversară, iar Chris Evert a reacționat la vestea că Halep va reveni pe teren. Sportiva noastră a jucat doar două meciuri oficiale în 2024, după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

„Foarte fericită să te văd înapoi pe teren!”, a scris Chris Evert pe Twitter. Acest mesaj a fost transmis cu ocazia anunțului revenirii Simonei în circuit.

Constănțeanca a jucat ultimul meci oficial în luna mai, la Trophee Clarins, de unde s-a retras din cauza unei accidentări.

În afara meciului de la Paris, Halep a mai jucat, în 2024, la Miami Open, cu Paula Badosa, unde primise un wildcard și unde a fost eliminată în primul tur.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed