Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! Intervenţie în forţă în scandalul momentului. Ce spune despre Dorinel Munteanu

Gigi Becali sare în apărarea lui Dorinel Munteanu, care este implicat în scandalul momentului. Patronul de la FCSB e contrariat de faptul că antrenorul Oțelului a fost criticat pentru gestul la adresa jucătorului său, David Maftei.

Gigi Becali e supărat pe contestatarii lui Dorinel Munteanu. Latifundiarul din Pipera nu consideră un gest atât de grav ceea ce a făcut antrenorul gălățenilor. Din contră, acesta îl apreciază pe tehnicianul a cărui echipă ocupă locul doi în clasament.

Gigi Becali și-a ieșit din minți!

Becali îi ia apărarea lui Dorinel Munteanu! Patronul FCSB nu înțelege de ce antrenorul Oțelului e criticat atât de dur pentru gestul la adresa lui David Maftei.

Dorinel Munteanu a fost criticat dur în ultimele două săptămâni, după ce, în meciul cu Dinamo, l-a luat de guler pe Maftei. În ciuda ieșirilor nervoase ale antrenorului, Oțelul e singura echipă din Superliga fără înfrângere și ocupă locul doi în clasament.

„Este extraordinar. Oțelul a făcut egal. Ce i-a făcut, Dorinel, mă? I-a spart nasul, i-a rupt tricoul? L-a tras de tricou părintește. Ce i-a făcut, mă? Zici că e o mare nenorocire. Dacă ar fi făcut un antrenor la mine, antrenor ca Dorinel Munteanu, că trebuie să iei tot în calcul.

E Dorinel Munteanu, care a jucat pentru România, a demonstrat ca jucător, iar echipa asta e creația lui. Aseară a jucat cu Rapid. Ai văzut ce pase, ce combinații?

Dacă era la un jucător de 30 de ani, da… Dar e un copil. Poate îi prinde bine asta. Nu i-a tăiat capul, nu l-a înjurat, nu i-a rupt urechea, nu l-a făcut de râs. Poate i-a făcut un bine.

Dacă era băiatul meu și avea până în 20 de ani și făcea antrenorul așa cu el, îi spuneam să îi facă mai rău. Eu așa zic. Ce i-a făcut? Asta l-a deranjat pe Dorinel, că s-a uitat urât. Când îți zice antrenorul ceva și ai 20 de ani, te uiți la el. Dorinel știe cum s-a uitat. Tu nu ai văzut că ei joacă de frică?”, a declarat Becali la primasport.ro.

Gălățenii au cea mai bună apărare din campionat, cu doar patru goluri încasate. În etapa a 10-a, Dorinel Munteanu a obținut un rezultat bun pe terenul Rapidului, scor 0-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed