‘Se face dosar penal, îmi trebuie puşcărie?’. Gigi Becali şi-a ieşit din minţi. Scandalul uriaş în care este implicat

‘Se face dosar penal, îmi trebuie puşcărie?’. Gigi Becali şi-a ieşit din minţi. Scandalul uriaş în care este implicat. Latifundiarul din Pipera este extrem de supărat din cauza impresariului unui jucător de la FCSB.

Gigi Becali refuză să îi dea bani impresarului lui David Kiki. Se teme că ar putea să i se facă dosar penal.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi

Este război total între Gigi Becali şi impresarul lui David Kiki, Mihai Joița. Impresarul jucătorului susţine că FCSB l-a scos de pe lista UEFA și de pe cea pentru Superliga pe jucătorul său, David Kiki.

Patronul de la FCSB a făcut iureș când a aflat ce a vrut să facă Valeriu Argăseală cu agentul fotbalistului transferat liber de contract în această vară de la Farul Constanța. „Băi, Vali, suntem nebuni, se face dosar penal. Îmi trebuie pușcărie?”, a tunat Becali.

Patronul campioanei susține că fundașul din Benin este accidentat și, chiar dacă nu ar fi fost, tot nu avea vreo clauză în contract că trebuie să se afle obligatoriu pe listele de UEFA sau campionat, conform primasport.ro.

Milionarul îl acuză pe Mihai Joița, impresarul lui David Kiki, că vrea să obțină o sumă de bani din acest transfer. Mai mult, spune că acesta că nu are licență de impresar, e prieten cu fotbaliștii. Astfel nu îi poate achita niciun comision, așa cum era pregătit să-i dea, cu factură cu tot, Valeriu Argăseală.

„Am avut înțelegere că trebuie să fie Kiki pe listă? Cum să joace dacă nu poate? Să țin un jucător accidentat pe listă că vrea impresarul lui Kiki? Impresarul lui Kiki vrea 40.000 și el. Dacă jucătorul nu joacă, nu mă țin de cuvânt. Bine, mă, să vedem ce joacă jucătorul. Dacă juca bine două meciuri, îi dădeam și lui 40.000.

El vrea 40.000, dar el nu e impresar. El e prieten cu jucătorii și se dă impresar. A făcut factură pe numele lui, dar el nu are licență de impresar. I-am zis lui Vali… Băi, Vali, suntem nebuni, se face dosar penal. Cum să îi dau banii așa? Era pe vremuri așa.

Îmi trebuie pușcărie? De unde să îi dau, din buzunarul meu? Nu am voie! Kiki va juca din iarnă, dar nu se știe dacă își revine până atunci”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed