Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Jaqueline Cristian nu a avut nicio şansă. Eliminare dureroasă de la Beijing

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Jaqueline Cristian nu a avut nicio şansă. Eliminare dureroasă de la Beijing. Sportiva noastră a pierdut, în minim de seturi, cu cehoaica Karolina Muchova.

Jaqueline Cristian a încasat o înfrângere categorică în turul 3 al turneului asiatic. Karolina Muchova, locul 49 WTA, a învins-o fără drept de apel.

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep!

Jaqueline Cristian, locul 80 WTA, a pierdut categoric în turul trei al turneului de la Beijing. Cehoaica s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-3. După spectaculoasa victorie din turul doi, cu Barbora Krejcikova, Jaqueline Cristian a cedat în fața unei alte jucătoare din Cehia.

Jucătoarea noastră a început cum nu se putea mai rău meciul, cu serviciu cedat. Au urmat alte trei game-uri câștigate de Karolina Muchova. Cristian a reușit să își facă serviciul abia la 0-4.

Nu a fost game-ul care să aducă revenirea sportivei noastre. Asta pentru că cehoaica a luat și următoarele două jocuri și a închis setul la 1. Jaqueline a început setul doi cu break. Apoi, Karolina Muchova a luat următoarele patru game-uri. A controlat meciul pe care l-a închis la 3.

În optimile turneului din China, Karolina Muchova va juca împotriva câștigătoarei din meciul Cristina Bucsa – Elise Mertens. Meciul a durat o oră şi 16 minute. Prezenţa în turul trei la China Open i-a adus jucătoareo noastre 65 de puncte WTA şi 59.100 de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed