Răzvan Lucescu s-a enervat grav! Cuvinte dure la adresa propriei echipe. PAOK Salonic tocmai a pierdut derby-ul

Răzvan Lucescu a vorbit chiar înainte meciului cu FCSB, despre problemele cu care se confruntă la PAOK. Echipa pregătită de român a pierdut locul de lider după ce a fost învinsă de rivala Aris, scor 0-1, pe propriul teren.

PAOK Salonic s-a confruntat cu primul eșec al campionatului. Răzvan Lucescu a vorbit despre problemele pe care le are la echipă, înaintea partidei cu FCSB, din Europa League. După eșecul suferit, campioana ocupă poziția a treia în campionatul elen.

Răzvan Lucescu s-a enervat!

Campioana grecilor a pierdut fotoliul de lider, după ce a fost învinsă de rivala Aris, cu 0-1, pe teren propriu. A fost primul eşec al campionatului pentru echipa din Salonic, unul care a venit chiar înainte de partida cu FCSB din Europa League. PAOK a lovit de două ori bara şi a ratat şi alte ocazii mari. Singurul gol a fost marcat de Molo, în minutul 63.

„Greşelile decid meciuri. Am făcut greşeli în faţa porţii noastre şi la una dintre ele am luat gol. Am jucat bine. Ar fi trebuit să marcăm, dar nu am făcut-o. Am avut mari ocazii. În fotbal, dacă nu marchezi, nu poţi câştiga. Şi cu poarta goală, nu am reuşit să înscriem. Nu pot vorbi despre oboseală.

Nu am nimic să le zic jucătorilor, au dat totul. Nu-mi aduc aminte un meci cu Aris în aceşti trei ani în care să avem atâtea ocazii. Mai ales că jucăm în faţa unei echipe care se apără aşa în faţa cluburilor de top 4. Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs.

Vântul a avut acelaşi rol pentru ambele echipe. Nu cred că ne-a afectat prea mult. Trebuie să înscriem cu poarta goală. De ce nu am făcut-o? Din mai multe motive. Din cauza presiunii. Este un rezultat dezamăgitor pentru mine. Pe de altă parte, văd şi lucrurile bune şi echipa va continua să progreseze.

Trebuie să fim mai concentraţi pe rezultat. Fotbalul te pedepseşte imediat dacă crezi că nu te poţi afla în pericol. Absenţa lui Brandon? Ne de dor de mişcările lui şi de ocaziile pe care le produce. Se va întoarce”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

După eşecul din campionat, PAOK a ajuns pe locul 3, după primele şase etape disputate. La egalitate de puncte (13) cu echipa de pe locul 2, Olympiacos.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed