Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţul momentului făcut de şeful celor de la FCSB. De ce nu mai are nicio emoţie în Superliga

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţul momentului făcut de şeful celor de la FCSB. De ce nu mai are nicio emoţie în Superliga. Latifundiarul din Pipera este în culmea fericirii după meciul cu Sepsi, scor 1-0.

Gigi Becali nu mai are nicio emoţie în privinţa calificării în play-off-ul de Superliga. A făcut toate calculele în direct.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Victoria cu Sepsi, scor 1-0, i-a dat aripi lui Gigi Becali. Spune că echipa sa nu poate rata play-off-ul de Superliga.

Latifundiarul din Pipera a comentat rezultatele ultimei runde şi spune că Petrolul nu se poate califica în primele 6 formaţii ale campionatului. „Este extraordinar! A făcut egal Rapid cu Oțelul și a mâncat bătaie și U Cluj. A fost extraordinară etapa asta! Mi-a plăcut rezultatul, pentru că uitaţi-vă să vedeţi cu ce echipă am jucat. Am schimbat toată echipa, fără Chiricheş şi Dawa. Nu am jucat noi extraordinar, pentru că trebuia să dăm două goluri. Nu am avut emoţii.

Schimbările s-au făcut pentru că trebuie să gestionăm. Ce? Sepsi nu este o echipă ţeapănă? Dacă aveam 2-0 făceam schimbări, pentru că Tănase este un jucător valoros, avem nevoie de el cu PAOK. Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani.

Noi dacă câştigăm meciul cu Botoşani suntem la două puncte de locul doi, de Petrolul. Nu-mi fac griji de U Cluj… Petrolul, nici atât. Este greu ca Petrolul să rămână în play-off, pentru că este o echipă foarte slabă. Să mă ierte!”, a spus Becali, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed