Jucătorul care s-a cerut afară de la FCSB! Gigi Becali a dat toate detaliile. Vlad Chiricheş i-a dat planurile peste cap

FCSB s-a impus în partida directă cu Sepsi OSK, 1-0, în cadrul etapei #11 din Superliga! Unicul gol al serii a fost înscris de către Florin Tănase. Mijlocașul a materializat o lovitură frumoasă de cap, din centrarea lui Alexandru Băluță.

La finalul serii, Gigi Becali a oferit verdictul. Patronul FCSB s-a declarat a fi mulțumit de rezultat, însă nu și de evoluția generală a echipei sale.

Jucătorul care s-a cerut afară de la FCSB!

Vlad Chiricheș și-a solicitat schimbarea. A fost scos din teren în minutul 73, înlocuit fiind cu Edjouma.

Fundașul a vrut să își dozeze puterile pentru duelul direct dintre campioana României și PAOK Salonic, din Europa League, programat joi, de la ora 22:00.

„Mi-a plăcut rezultatul, pentru că am schimbat aproape toată echipa. N-am jucat extraordinar, dar nu am avut emoții. Dacă aveam 2-0, făceam schimbări, îl scoteam pe Tănase.

Îl schimbam pe Șut, cel mai bun mijlocaș al nostru, dar nu am putut. Chiricheș a cerut schimbare. A zis că atât duce. A zis: ‘Mai bine să ies, să am putere la Salonic’!”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed