FCSB, în alertă! Viitoarea adversară tocmai şi-a prezentat vedeta. A costat 10 milioane de euro

Olympiacos, rivala celor de la FCSB în UEFA Europa League, tocmai a efectuat unul dintre cele mai neașteptate transferuri! Grecii au anunțat colaborarea cu Yusuf Yazici. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil trei sezoane.

Partida dintre FCSB și Olympiacos este programată pe data de 28 noiembrie și se va disputa pe Arena Națională. În cadrul debutului în competiția europeană, roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 în fața celor de la RFS.

FCSB, în alertă!

Yazici a debutat ca profesionist la Trabzonspor, iar cel mai valoros transfer al său a fost efectuat în anul 2019, la Lille OSC, pentru suma de 18,5 milioane de euro.

În tricoul lui Lille, fotbalistul turc a câștigat titlul de campion al Franței în sezonul 2020-2021. Yazici a adunat 135 de apariții, reușind să marcheze 29 de goluri și să ofere 15 pase de gol.

A ajuns la Olympiacos din postura de jucător liber de contract.

Mijlocașul ofensiv este cotat la 10 milioane de euro, conform Transfermarkt, și are o experiență internațională considerabilă, înregistrând nu mai puțin de 45 de selecții pentru naționala Turciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed