Dorinel Munteanu, apărat de un fost coleg! Primul om din fotbal care îl apără pe antrenorul Oţelului. Intervenţie în forţă în scandalul momentului

Ionel Ganea a dezbătut unul dintre cele mai controversate subiecte din fotbalul românesc! Fostul fotbalist a analizat comportamentul lui Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați.

Tehnicianul a uimit pe toată lumea în cadrul partidei Oțelul-Dinamo, 1-1. Munteanu nu s-a controlat și l-a smucit de gulerul tricoului pe David Maftei, propriul elev. Gestul său a fost catalogat ca fiind unul extrem de golănesc.

Dorinel Munteanu, apărat de un fost coleg!

La finalul partidei, antrenorul ploieștenilor a recunoscut faptul că Maftei nu era deloc atent la ceea ce îi explica acesta, în timpul partidei. Mai mult de atât, Munteanu consideră că trebuia să decurgă la un comportament și mai dur.

Ionel Ganea nu a pus la zis ieșirea necontrolată a tehnicianului. Fostul internațional este de părere că Munteanu încearcă din răsputeri să își disciplineze băieții.

„Mi se pare exagerat ce se vorbește de Dorinel Munteanu! Zici că a omorât pe cineva. Nu! Probabil că Dorinel și-a pierdut un pic calmul în acele momente, dar el e trup și suflet alături de jucători.

El vrea mereu să câștige. Îl cunosc foarte bine, am stat cu el la națională. Nu e un tip dur. Se exagerează! El, probabil, vrea că jucătorul să fie cât mai sus, să-l ducă sus!”, a spus Ionel Ganea, potrivit GSP.

În prezent, Oțelul Galați ocupă locul doi în clasamentul competiției interne, cu un total de 18 puncte obținute. Este singura echipă neînvinsă din Liga 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed