Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Anunţul englezilor despre tricolor. Ce au spus după meciul câştigat cu Manchester United

Radu Drăgușin a fost introdus în teren în repriza secundă a meciului! Deși nu a avut destul timp la dispoziție, tricolorul a fost apreciat pentru evoluția sa. Jucătorul a încercat să își ia revanșa pentru greșeala făcută în partida precedentă.

Tottenham s-a impus pe Old Trafford în fața celor de la Manchester United, scor 3-0, în etapa a șasea din Premier League. Radu Drăgușin a fost introdus în minutul 81 al partidei și a încercat să se revanșeze după cartonașul roșu primit în Europa League.

Vestea momentului despre Radu Drăgușin!

Spurs a început perfect meciul și a deschis scorul în minutul 3 prin Johnson. Înainte de pauză, Bruno Fernandes a lăsat-o Manchester United în inferioritate numerică. Londonezii au mai înscris de două ori, prin Kulusevski (47) și Solanke (78).

În minutul 81, Drăgușin a fost introdus în locul lui Micky van de Ven. La doar câteva secunde după ce și-a ocupat poziția în centrul defensivei, românul a câștigat un duel aerian cu Mason Mount. Pentru prestația sa, tricolorul a fost notat cu 6,5 de către cei de la Sofascore.

Cei de la Spurs Web au apreciat evoluția apărătorului român din partida contra celor de la Mancgester United. Jurnaliștii englezi sunt convinși că Drăgușin a vrut să-și ia revanșa pentru eroarea comisă în Europa. Acesta nu a avut mult timp la dispoziție: ”O schimbare târzie, când meciul era deja jucat. Dar o prestație solidă din partea unui fundaș care a căutat să se revanșeze pentru cartonașul roșu primit la mijlocul săptămânii”, a scris sursa menționată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed