Dezvăluiri incendiare despre Marius Croitoru! A făcut revoluţie la Craiova: ‘Cu alți antrenori nu se întâmpla asta’

Dezvăluiri incendiare despre Marius Croitoru! Antrenorul a făcut revoluţie la Craiova imediat după ce a ajuns în Bănie. FCU Craiova – CSU Craiova 1-2 nu este un rezultat care să îi sperie pe şefii Ştiinţei.

Chiar dacă echipa alb-albastră are doar 4 puncte după 4 etape, atât preşedintele Marcel Puşcaş, cât şi patronul Adrian Mititelu, sunt mulţumiţi de jocul formaţiei lui Marius Croitoru.

Dezvăluiri incendiare despre Marius Croitoru!

Marcel Puşcaş a vorbit despre revoluţia adusă de Marius Croitoru la echipă şi este convins că FCU Craiova este mai bună ca în sezonul trecut. „Încă nu se văd rezultatele, dar îmi place stilul acesta. Croitoru e muncitor, de când e la echipă nu am avut antrenament de mai puțin de 100 de minute. Antrenamentele lui sunt în jur de două ore. Cu alți antrenori nu se întâmpla asta.

Ce mă bucură e faptul că față de meciul din primăvară, am fost mai buni. Suntem pe drumul cel bun. Am avut 4 meciuri nu foarte ușoare, cu FCSB, CFR, CSU și Farul. Puteam obține mai mult și la FCSB și la Farul. Ne mai trebuie încredere, personalitate, poate 2-3 jucători pe anumite posturi, în special pe axul central.

Ce a putut să demonstreze Croitoru e că față de campionatul trecut, jucătorii au mai multă încredere. Față de sezonul trecut, Marius a adus în primul 11 un singur jucător, pe Duarte, în locul lui Kovacici, în rest sunt aceiași ca anul trecut. Sigur, s-au adăugat Chițu, Iancu, Bahassa, dar ei au evoluat mai puțin”, a declarat Marcel Pușcaș, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed