Greşeala uriaşă a lui Mihai Rotaru! Dumitru Dragomir a spus clar. Jucătorul crucial pe care l-a pierdut CSU Craiova

Mihai Rotaru a decis în februarie 2023 să-l lase pe Dan Nistor să plece la U Cluj. Dumitru Dragomir crede că șeful oltenilor a făcut o greșeala uriaşă. Jucătorul putea fi decisiv pentru CSU Craiova.

La 36 de ani, Nistor este unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga. Are 5 goluri și 3 pase decisive reușite în 11 meciuri.

Greşeala uriaşă făcută de Mihai Rotaru

Dan Nistor surprinde pe toată lumea. Chiar dacă a împlinit 36 de ani la data de 6 mai 2024, fotbalistul dă recital aproape în fiecare meci. De altfel, U Cluj este lider după 11 etape.

Dumitru Dragomir a vorbit despre prestațiile lui Nistor și i-a transmis lui Mihai Rotaru faptul că nu ar fi trebuit să-l vândă. Fostul șef LPS spune că a fost una dintre cele mai eronate decizii din ultimii ani.

 „Eu, dacă eram la Craiova, nu îi dădeam drumul lui Nistor ăsta nici dacă dădea foc Craiovei. Simbioza dintre cele trei compartimente, la Cluj, o face un singur jucător, Nistor. Scoate-l pe Nistor din echipă și echipa e moartă. Fotbaliștii care au reușit în viață sunt cei care fac preluări ca lumea și cei care nu fug de minge.

Te obligă să îi dai mingea. E de o simplitate neîntâlnită, lovește stângul, dreptul binișor, nu dă cu capul, dar nu are nevoie, muncește foarte mult și toate acțiunile de atac pleacă de la el. E cel mai util jucător din campionat. Nu îi dădeam drumul de la Craiova. Craiova are jucător de talia lui Nistor? Mai joacă un an, doi, trei”, a declarat Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Dragomir așteaptă să-l vadă pe jucătorul clujenilor mai mult și la națională. Deocamdată are doar 7 selecții.

„Are alt stil Lucescu. Sabău a creat toată echipa în jurul lui. Vine și face pasă cu fundașul stânga, vine și face pasă cu fundașul dreapta, pasează cu vârfurile de atac, cu fundașii centrali, face legătura între toate trei compartimentele. Dacă îl pui pe unul să îl țină om la om, îl face de râs pentru că el pleacă de lângă tine trei patru pași, până pleci tu, el dă și pasa”, a completat Dumitru Dragomir, conform aceleiași surse

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed