Patronul lui Sepsi face orice ca s-o bată pe FCSB! Suma uriaşă pusă la bătaie de şeful din Covasna. A spus totul înaintea meciului

Sepsi și FCSB joacă în acest moment, într-un meci din cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Înaintea întâlnirii, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunțat ce primă primesc jucătorii săi dacă o înving pe campioană.

Înaintea meciului din această seară covăsnenii sunt pe locul 12, cu 11 puncte, în timp ce FCSB este pe poziția a 14-a, cu 10 puncte.

Suma uriaşă pusă la bătaie de şeful lui Sepsi

Laszlo Dioszegi își dorește cu orice preț ca echipa sa să câștige în această seară. Chiar înaintea meciului, șeful covăsnenilor a anunțat că va da primă triplă. Acesta a explicat că a luat decizia pentu ca toată lumea să vadă că Sepsi își apără corect șansele pe teren.

 ”Pentru trei puncte (n.r. în acest meci), le-am spus că le dau primă triplă. Fiindcă vrem să arătăm tuturor că vrem să câștigăm cu FCSB cu orice preț. Sper că jucătorii au înțeles mesajul și astăzi (n.r. duminică, 29 septembrie) să joace de trei ori mai bine decât au făcut-o până acum”, a spus Disozegi, înaintea partidei, la Digi Sport.

Campioana României are un moral bun. Vine după victoria cu RFS, scor 4-1, din Europa League. Sepsi a pierdut etapa trecută cu Farul Constanță, în deplasare, scor 1-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed