Tragedie cumplita în fotbal! S-a stins din viața la doar 43 de ani. A fost găsit mort în camera de hotel

Tragedie cumplita în fotbal. Andrea Capone s-a stins din viața la doar 43 de ani. Fost fotbalist la Cagliari și Salernitana a fost găsit mort în camera sa de hotel.

Cu o seară înainte, fostul sportiv a participat la o petrecere, anunță Gazzeta dello Sport.

Andrea Capone a fost găsit mort în camera de hotel

Fost fotbalist la Cagliari și Salernitana a fost găsit, duminică, fără suflare în hotelul de cinci stele Palazzo Tirso, aflat pe insula Sardinia. Acesta prezenta o rană la cap.

Sâmbătă, Andrea Capone a participat la un botez. În timp ce petrecea cu prietenii se pare că a căzut și s-a lovit puternic la cap. De asemenea, este luată în calcul și o altă ipoteză. Ar fi suferit un stop cardiac și s-a lovit în momentul în care a căzut.

„Toți membrii echipei Cagliari au primit ca un șoc și cu o mare tristețe vestea morții lui Andrea Capone, care a murit la vârsta de doar 43 de ani”, a transmis clubul italian pe rețelele sociale.

Fost mijlocaș ofensiv și-a început cariera la Cagliari. A mai jucat la Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto și Salernitana. A marcat în total 24 de goluri în 211 meciuri a adunat Andrea Capone în Serie A și Serie B.

A îmbrăcat tricoul naționalei U20 a Italiei de două ori și a marcat un gol. Andrea Capone s-a retras din activitate în 2011

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed