Eugen Neagoe face dezvăluirea serii! Cum a bătut-o Gloria Buzău pe Farul: ‘Este o victorie mare’ + Ce i-a transmis lui Constantin Budescu

Gloria Buzău a dat lovitura. A câștigat cele trei puncte cu Farul, aceasta fiind prima victorie pe teren propriu în acest sezon.

Eugen Neagoe a ținut să-l laude pe Constantin Budescu (35 de ani). Antrenorul a decis să-i schimbe poziția și l-a folosit ca atacant central. Acesta a ajutat decisiv la marcarea golului.

Eugen Neagoe face dezvăluirea serii! Cum a bătut-o Gloria Buzău pe Farul

Eugen Neagoe spune că analiza făcută echipei adverse a fost extrem de folositoare. 

De asemenea, a avut un mesaj și pentru Budescu.

„Trei puncte importante, este o victorie mare, este campioana din 2023. Duminica viitoare întâlnim campioana din 2024 (n.r. FCSB) şi sperăm să repetăm performanţa. Până atunci, băieţii merită felicitări pentru meciul pe care l-au făcut, au făcut un meci bun.
OK, au avut şi ei două şanse, dar sunt şi ei o echipă bună.

Este destul de greu ca în cele 94 de minute cei de la Farul să nu-şi creeze ocazii. Au fost puţine ocazii, dar şi-au creat. Am meritat victoria, cred că am făcut un joc bun, chiar foarte bun. Ştiam ce probleme au cei de la Farul, golul aşa l-am marcat. Am mai avut o situaţie asemănătoare şi puteam să marcăm. Este o victorie meritată, cred că băieţii merită felicitări şi vreau să le mulţumesc şi suporterilor.

Budescu este un jucător valoros, el ştie acest lucru şi ştie ce vreau de la el. Este un jucător foarte valoros, este important pentru noi. El se pregăteşte, are moment în care se dăruieşte pentru echipă. Este îmbucurător şi este un lider al echipei”, a declarat Neagoe, potrivit primasport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed