Gică Hagi, la capătul puterilor! Mesaj dur pentru jucători după înfrângerea de la Buzău: ‘Greşeli multe’ +De ce l-a schimbat la pauză pe Radaslavescu

Gică Hagi, la capătul puterilor. Antrenorul a avut un mesaj dur pentru jucătorii săi după înfrângerea de la Buzău.

Echipa antrenată de Eugen Neagoe a câștigat meciul cu Farul, scor 1-0, contând pentru etapa a 11-a din Superligă. A fost prima victorie a buzoienilor din acest sezon pe teren propriu.

Gică Hagi, la capătul puterilor

”Un meci în care n-am făcut lucrurile cum trebuia, nici defensiv, nici ofensiv. Destul de lenți ofensiv. Greșeli multe… Ar trebuie să fim mult mai conectați, cu o atitudine mult mai bună. Vor, își doresc, dar trebuie să schimbăm ceva pentru că o să fie foarte greu. Jucătorii care au intrat trebuiau să facă mai bine. Reușita nu vine dacă tu nu împingi lucrurile, mai ales în ultimii 35 de metri. Să combini, să ai execuții, să fii limpede la minte, lucruri importante pe care nu le-am avut în seara asta.

N-a jucat doi ani (n.r.- Radaslavescu, înlocuit la pauză). Schimbarea se face la pauză când vrei să aduci altceva. Am vrut să întărim anumite lucruri, am mers mai bine, dar, repet, în ultimii 30 de metri, mai nimic. După această înfrângere, e clar că lucrurile sunt grele.

Va fi un an greu pentru noi, din toate punctele de vedere. Jucătorii trebuie să joace mai bine în deplasare. Orice meci vine e greu pentru noi. Ne liniștim o zi-două și apoi ne încărcăm. Totul în fotbal durează o zi. Că e o victorie sau un eșec, durează o zi”, a spus Hagi, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed