Gigi Becali nu mai ţine cont de nimic! Ce ordin i-a dat lui Elias Charalambous. Anunţ clar despre obiectivul celor de la FCSB

Gigi Becali nu mai ţine cont de nimic! Ce ordin i-a dat lui Elias Charalambous. Anunţ clar despre obiectivul celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera este gata să sacrifice Superliga pentru parcursul din Europa League.

Victoria contra celor de la RFS i-a dat aripi lui Gigi Becali. Şeful celor de la FCSB a anunţat că va merge în Grecia, alături de jucători, pentru meciul cu PAOK Salonic.

Gigi Becali nu mai ţine cont de nimic!

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit strategia campioanei. Omul cu banii de la FCSB a declarat că este pregătit să atace meciurile din cupele europene cu cea mai bună echipă. Asta pentru că acolo sunt cei mai mulți bani de câștigat.

Este cert că banii din cupele europene îi surâd lui Gigi Becali, care vrea să folosească cea mai bună echipă pentru confruntările pe care FCSB o să le aibă în faza principală din Europa League.

Latifundiarul din Pipera a declarat că vrea să își odihnească cei mai importanți jucători pentru meciurile de campionat și să îi folosească în confruntările din competiția continentală, conform fanatik.ro.

„Nu eram hotărât ce țintesc, dar aseară mi-am dat seama ce țintesc. Nu eram hotărât, ziceam ‘stai domne’ să-l odihnim pe Crețu’. Acum numai, acum țintesc mai mult Europa decât… Și campionatul, dar… De ce țintesc mai mult Europa? Pentru că acolo sunt banii”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed