Florin Prunea îi dă dreptate lui Dan Petrescu! L-a făcut praf în direct pe jucătorul clujenilor. Greșelile comise la ultimul meci

Florin Prunea a analizat meciul dintre CFR Cluj și UTA, scor 1-3. Fostul portar a făcut praf un jucător pe care spune că nu îl mai recunoaște. Este vorba despre unul dintre oamenii de bază ai lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu l-a criticat și el dur pe Mihai Popa fiind supărat din cauza prestațiilor slabe ale goalkeeper-ului din ultima perioadă.

Florin Prunea îl face praf pe Mihai Popa

Florin Prunea spune că nu înțelege ce se întâmplă cu portarul clujenilor care în sezonul 2022-2023 s-a descurcat bine.

Mihai Popa (23 de ani) pleca în 2023 la Torino, da nu a jucat nicio partidă în Serie A. Astfel, a revenit la Cluj sub formă de împrumut. De la începutul sezonului, portarul a gafat de mai multe ori.

„Când faci asemenea cadouri… Aceleași greșeli. Și Popică a greșit. Popa, la Voluntari, a făcut un sezon foarte, foarte bun. Era titular la tineret. Era greu să apere în locul lui Milinkovic-Savic, la Torino. N-a apărat rău primele jocuri din acest sezon, dar de două-trei încoace…”, a declarat Florin Prunea la DigiSport.

 Ce a spus Dan Petrescu despre portar

„La prima greșeală pe care am făcut-o la mijlocul terenului am luat un gol ușor. Reacția a fost destul de bună în prima repriză, am avut niște ocazii. La pauză am avut o discuție mai dură, efectul s-a văzut imediat, dar nu poți să iei al doilea gol în maniera în care l-am luat.

Portarul (n.r.- Mihai Popa) nu știu unde s-a grăbit, a dat-o la ei, apoi a luat gol pe colțul scurt. Sunt greșeli mari de tot, pe care nu poți să le faci în campionat. UTA e o echipă puternică, dar au dat 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Asta e istoria. La Sibiu, noi am dat 25, niciun gol”, a declarat Dan Petrescu, după meciul cu UTA Arad.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed