‘FCSB e fosta Steaua’. UEFA a dat verdictul! Anunţul va stârni un mare scandal

UEFA inflamează lucrurile cu anunțul făcut în ultima ediție a magazinului Europa League.  Forul care conduce fotbalul nu are niciun dubiu. Echipa lui Gigi Becali este fost Steaua.

FCSB a câștigat fără probleme partida cu RFS, scor 4-1, și pregătește meciul cu PAOK. În acest timp UEFA a publicat un material special cu românii.

‘FCSB e fosta Steaua’. UEFA a dat verdictul

Cei de la UEFA nu au niciun dubiu și au făcut anunțul care îi va înfuria pe militari.  Într-un videoclip de prezentare dedicat celor de la FCSB înaintea partidei cu PAOK mesajul este cât se poate de clar.

„FCSB, cunoscută în trecut ca Steaua București, un club plin de tradiție și un gigant al fotbalului românesc”, au transmis cei de la UEFA, într-un videoclip de prezentare al grupării finanțate de Gigi Becali.

De asemenea, în magazinul Europa League a apărut un material cu Florin Tănase și Risto Radunovic, iar prezentarea sună așa:

„Orașul București e una dintre cele mai captivante locații ale Europei. E gazda echipei FCSB, cunoscută în trecut ca Steaua București. Un club plin de tradiție și un gigant al fotbalului românesc. Vom continua povestea noastră cu milocașul de creație Florin Tănase, care s-a întors la FCSB și s-a reîntâlnit cu fundașul muntenegrean Risto Radunovic”, anunță cei de la UEFA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed