Pleacă Dorinel Munteanu de la Oţelul?! Anunţ clar al şefului clubului. Ce oferte a primit antrenorul

Pleacă Dorinel Munteanu de la Oţelul?! Anunţ clar al şefului clubului. Ce oferte a primit antrenorul. Preşedintele gălăţenilor, Cristian Munteanu a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit viitorul tehnicianul.

Se pare că Dorinel Munteanu are o ofertă tentantă, de mai mult timp, de a pleca de la Oţelul. Cu toate acestea, tehnicianul şi-a prelungit înţelegerea cu echipa moldoveană.

Pleacă Dorinel Munteanu de la Oţelul?!

Oțelul este pe locul secund în clasamentul din Superliga, cu 18 puncte adunate după 10 meciuri jucate. Indiferent de rezultatele care se vor mai înregistra în etapa 11, formația antrenată de Dorinel Munteanu va rămâne singura neînvinsă din campionat.

După 0-0 cu Rapid, Cristian Munteanu a vorbit despre angajamentul lui Dorinel. Spune că acesta şi-a prelungit contractul cu Oţelul în ciuda ofertelor pe care le-a avut, conform fanatik.ro. „Dorinel are ofertă să plece de un an și ceva. I-am prelungit în vară contractul, are până în 2027. Am stabilizat clubul cu cel mai bun antrenor din punctul meu de vedere. Este manager tehnic, se ocupă de tot ce se întâmplă în club, de toată partea sportivă.

Așa vorbește el, nu e proprietarul clubului. Noi nu avem patron. Dorinel se zbate foarte mult și își dorește ca jucătorii să fie plătiți la zi. El se luptă să mulțumească fotbaliștii, așa e normal! Eu cred că merită foarte mult respect pentru ce a făcut la echipă în ultimii ani”, a declarat președintele Oțelului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed