Omul lui Neluţu Varga s-a dezlănţuit! I-a dat un mesaj clar lui Dan Petrescu. Antrenorul, în pericol de a fi demis

Omul lui Neluţu Varga le-a răspund suporterilor după ce au scandat demisia lui Dan Petrescu, la meciul cu UTA Arad. Antrenorul este dur contestat, mai ales că echipa are deja trei înfrângeri la activ.

CFR Cluj a pierdut cu scorul de 1-3 în fața celor de la UTA Arad, în etapa 11 din Superliga. Cu un meci în minus, pe care îl va recupera pe 17 octombrie la Galați, clujenii ocupă locul 6 în clasament, cu 15 puncte.

Omul lui Neluţu Varga s-a dezlănţuit! I-a dat un mesaj clar lui Dan Petrescu

În timpul meciului cu UTA Arad, atunci când Jordan Kadiri a marcat golul 3 al arădenilor, spre final de meci, suporterii au început să scandeze demisia lui Dan Petrescu, pentru prima dată în acest sezon.

Despre acest lucru a vorbit Cristi Balaj la Fanatik. ”La ce rezultate am avut ar trebui să plecăm toți acasă, nu doar Dan Petrescu, pentru că toți suntem răspunzători. Suporterului care e obișnuit cu anumite performanțe îi e greu să digere. Supărarea lor e mare pentru că aceiași jucători au demonstrat că pot.

Dacă evoluezi de asemenea manieră, publicul e normal să reacționeze, iar principalul vinovat atunci când rezultatele sunt slabe e antrenorul.

E greu să faci schimbări legat de lotul de jucători în afara perioadei de transferuri.

Nu putem decât să muncim, să obținem maximum în această perioadă. Jucătorii să fie bărbați și să realizeze ce au făcut greșit, iar noi (n.r. conducerea) să încercăm să găsim soluții în iarnă și să aducem jucători pe pozițiile pe care antrenorul consideră că are nevoie de sprijin”, a declarat Cristi Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed