Vestea momentului pentru Simona Halep! Românca şi-a aflat adversara de la Hong Kong. Meci infernal pentru fostul lider mondial

Vestea momentului pentru Simona Halep! Românca şi-a aflat adversara de la Hong Kong. Meci infernal pentru fostul lider mondial WTA. Campioana noastră tocmai a acceptat invitaţia la turneul WTA 125 de la Hong Kong.

Simona Halep va juca în turul inaugural al turneului cu australienca Arina Rodionova. Jucătoarea în vârstă de 34 de ani se află pe locul 114 WTA.

Vestea momentului pentru Simona Halep!

Simona Halep nu a mai participat la o confruntare oficială din luna mai. O accidentare la genunchi a ţinut-o departe de terenul de tenis. Ultimul meci jucat de Halep a fost la Trophee Clarins, cu McCartney Kessler, dar a abandonat.

Halep a primit un wild-card pentru acest turneu, care va avea loc în perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Pe tabloul principal este calificată și o altă româncă. Este vorba despre Gabriela Ruse, locul 93 WTA. Aceasta o va înfrunta pe americanca Alycia Parks, locul 128 WTA. Fondul total de premiere al competiției este de 115.000 de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed