Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu tricolorul după eliminarea din Europa League. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! S-a aflat ce se va întâmpla cu tricolorul după eliminarea din Europa League. Mircea Lucescu trebuie să ştie. Fundaşul central a fost eliminat după doar 8 minute în disputa cu Qarabag.

Radu Drăguşin se va întoarce pe banca de rezerve. Nu are nicio şansă să prindă un loc de titular în meciul cu Manchester United.

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin!

Radu Drăguşin a ratat şansa de a-l impresiona pe antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou. Spurs a fost nevoită să joace aproape tot meciul în 10 oameni, în Europa League.

Englezii au scos-o la capăt, au învins cu 3-0, dar tricolorul se întoarce pe bancă. Dacă Drăgușin ar fi avut o prestație bună, ar fi avut șanse ca australianul să se gândească la el pentru formula de start a meciului cu Manchester United. Asta pentru că Romero a avut recent probleme fizice.

Dar așa, în situația actuală, The Hard Tackle a dat verdictul. Dragonul se va întoarce pe bancă, iar Postecoglou va folosi cuplul de fundași preferat în mod obișnuit, Romero – Van de Ven.

Echipa probabilă a lui Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Kulusevski, Bentancur, Maddison – Johnson, Solanke, Son. Manchester United – Tottenham se joacă duminică, de la 18:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed