‘Eşti un nenorocit’. Ieşire disperată a lui Leo Messi. Starul argentinian l-a distrus pe arbitru / Video

‘Eşti un nenorocit’. Ieşire disperată a lui Leo Messi. Starul argentinian l-a distrus pe arbitru. Campionul mondial a fost mai nervos ca niciodată la ultimul meci al echipei sale, Inter Miami.

Leo Messi s-a enervat cumplit şi i-a aruncat cuvinte dure arbitrului. Asta după ce a marcat un gol fabulos.

Ieşire disperată a lui Leo Messi

Leo Messi şi-a ieşit din minţi la meciul dintre Inter Miami şi Charlotte, scor 1-1, în MLS. Starul argentinian a avut o reacție de necrezut, care nu îi stă în fire, la finalul partidei. L-a distrus pur şi simplu pe arbitru.

Messi a înscris cu o execuție senzațională, în minutul 67. A reușit să restabilească egalitatea, după ce Swiderski reușise să îi ducă în avantaj pe cei de la Charlotte. Messi face senzaţie la americani. În 19 meciuri are 17 goluri marcate și a oferit 12 pase decisive. Atacantul de 37 de ani a ajuns la 841 de goluri marcate în întreaga carieră.

Totuși, Messi și-a ieșit din minți după fluierul final. Acesta s-a năpustit asupra arbitrului Ramy Touchan și l-a distrus pur şi simplu. „Ești un nenorocit, un fiu de c***a!„, a urlat Messi, potrivit jurnaliștilor de la mundodeportivo.com.

Starul argentinian  era nemulțumit de două decizii luate de arbitru împotriva lui Inter Miami, în prelungiri. El a scăpat numai cu cartonaș galben. Chiar dacă echipa lui a remizat, Messi a mai făcut un pas spre cel de-al 46-lea trofeu din carieră.

 

Inter Miami este lider în Conferința de Est. Are opt puncte avans față de Columbus Crew și este sigură de calificarea în play-off. Trei etape mai sunt de disputat din sezonul regular.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

‘FCSB e fosta Steaua’. UEFA a dat verdictul! Anunţul va stârni un mare scandal

UEFA inflamează lucrurile cu anunțul făcut în ultima ediție...

Pleacă Dorinel Munteanu de la Oţelul?! Anunţ clar al şefului clubului. Ce oferte a primit antrenorul

Pleacă Dorinel Munteanu de la Oţelul?! Anunţ clar al...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed